2021. 10. 15. Péntek Teréz napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 18:50

Belföld

Magyarországon járt a Baptista Világszövetség főtitkára

Az üldözött keresztények megsegítésének fontosságáról tartott előadást a Baptista Világszövetség főtitkára. Az istentiszteleten részt vett a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára is, aki elmondta: Szíriában, Libanonban és Irakban is folyamatosan zajlanak magyar projektek az üldözött keresztények védelmében.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Beindult a fűtésszezon: nő a balesetek száma

Október közepétől hivatalosan is beindul a fűtésszezon. 2021. október 15.

Lerakták a Budapest-Belgrád vasútvonal korszerűsítésének alapkövét

Nyolcról három és fél óra alá csökkenhet a Budapest-Belgrád közötti menetidő, köszönhetően a most elkezdett vasútvonal felújításnak. 2021. október 15.

Így ostromolják kövekkel, husángokkal a migránsok a déli határzárat

Az illegális migránsok nem egyszer husángokkal, kövekkel dobálják meg a déli határt védőket. 2021. október 15.

Legfrisebb híreink

Tél az őszben Bánkúton

A héten beköszöntött a tél az őszben Bánkúton. Több mint 35 centiméteres hótakaró alakult ki, ez a hatalmas mennyiség pedig még az ott élőket is meglepte.

Modern börtönök

A Radar stábjának a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben bemutatták, milyen technikai fejlesztéseket hajtottak végre a modernebb, papírmentes ügyintézés érdekében.

Az alkotók a Gyurcsány-filmről

Helmeczy Dorottya producer és Bendi Balázs forgatókönyvíró közel egyórás Facebook élő közvetítésben válaszolt a rengeteg kérdésre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!