2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Magyarország megvédte a szuverenitását - Így támadta 2023-ban hazánkat a nemzetközi baloldal

Adománygyűjtő ládikák, antifasiszta támadás, Nobel-díjak, atlétikai világbajnokság, családtámogatás és uniós források. Ilyen volt Magyarország éve.

  • Magyarország megvédte a szuverenitását - Így támadta 2023-ban hazánkat a nemzetközi baloldal

A mögöttünk hagyott évben a globalista baloldal már teljesen nyíltan, minden álcát félretéve próbált keresztbe tenni hazánknak, s ebben az aknamunkában leplezetlenül vett részt a hazai baloldali ellenzék. A nyomásgyakorlás a nekünk jogosan járó uniós pénzek visszatartásában, a pénzügyi zsarolásban is megnyilvánult, ám az ország időközben annyira megerősödött, hogy nem járhattak sikerrel a velünk ellenséges erők. Brüsszel és Washington presszionáló, nemzetellenes kísérletei nem voltak eredményesek. Ennek az országvédő és -építő küzdelemnek az állomásaiba nyújthat betekintést a Magyar Nemzet időrendi összeállítása.

Az összeállítás Novák Katalin köztársasági elnök újévi köszöntőjével indul, amikor az államfő az előttünk álló nehéz esztendőről beszélt. „A nehézségek nem szűnnek meg egy csapásra újévkor, ám erős, küzdő, válságálló nemzet vagyunk, kemény fából faragtak minket" - emelte ki január 1-én Novák Katalin.

Az időrendben Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója következik, aki még január 7-én jelentette be, hogy az energiaárak Magyarországon voltak a legalacsonyabbak az egész Európai Unióban.

Februárban a nemzetközi baloldal - köztük Budapest főpolgármesterével - támadásba lendült.

Karácsony Gergely egy brüsszeli konferencián erélyesebb fellépést követelt hazánkkal szemben és arra kérte az elvtársait, hogy büntessék meg Magyarországot

- derül ki a Magyar Nemzet összeállításából.

Még mindig február: Orbán Viktor miniszterelnök megtartotta hagyományos évértékelő beszédét, amelyben kiemelte, hogy 2023 a legveszélyesebb év lesz Magyarország számára.

A kormányfőnek végül igaza lett, utólag már láthatjuk, hogy a mögöttünk hagyott esztendő valóban nehézségekkel és támadásokkal teli volt, de a decemberben a parlamentben elfogadott szuverenitásvédelmi törvénnyel végül sikerült hazánkat megvédeni.

Hogy miként jutottunk el a szuverenitásvédelmi törvény elfogadásáig és hogyan sikerült elérni az év végére a nekünk járó uniós források egy részének a kiutalását, az a Magyar Nemzet összeállításából IDE KATTINTVA kiderül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!