2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

„Magyarország az üldözött keresztények hangja kíván lenni”

  • „Magyarország az üldözött keresztények hangja kíván lenni”

Komoly elismeréseket kapott az Egyesült Államokban a Hungary Helps program, amelyet az üldözött keresztények megsegítésére hozott létre a kormány. Juhász Hajnalka a misszió miniszteri biztosa a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kiemelte a program egyediségét, valamint hangsúlyozta, hogy Magyarország az üldözött keresztények hangja kíván lenni.

„A Hungary Helps program kapcsán világosan látják a céljainkat. Az ENSZ migrációs paktumával nem értünk egyet és vannak még olyan kérdések, amelyekkel nem értünk egyet, de a humanitárius segítségnyújtásban nemcsak az ENSZ ért minket, hanem az Egyesült Államok is. Ez egy egyedi kezdeményezés, és amikor pozitív visszajelzéseket kapunk, akkor látjuk a program hatékonyságát. A program egyedisége abban rejlik, hogy a közel-keleten és afrikai országokban közvetlenül vesszük fel az ott szükséges szenvedő közösségekkel a kapcsolatot, és egyedi módon tudjuk megállapítani, hogy mire van szükségük” – mondta a miniszteri biztos.

magyar kormány támogatásával Kongóban szemészeti klinikát fejlesztettek. A kórházhoz egymillió euróból új szárnyat építenek és műszereket is vásárolnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program

Július elsején indul az otthonfelújítási program, hosszabb futamidővel és többféle tevékenységre igényelhető támogatás – közölte az Energiaügyi Minisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!