2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Cirkusztestvérek 11:00

Belföld

Magyarország a béketárgyalások és a béke pártján áll + videó

A körülmények és a történelmi tapasztalatok is élég okot adnak arra, hogy egyértelművé tegyük, Mi a béketárgyalások és a béke pártján állunk, mondta Dömötör Csaba.

  • Magyarország a béketárgyalások és a béke pártján áll + videó

Európát úgy rángatták bele egy egy elhibázott szankciós politikába, hogy az nem a háború végét hozta el, hanem újabb nehézségeket. Magasabb energiaárakat és elszabaduló inflációt, eközben hiába mondták az orosz gazdaság nem rogyott térdre. A növekvő gazdasági terhek Magyarországra is nagy erőkkel nehezednek. Folyamatos a nyomás rajtunk, hogy további támogatásokkal finanszírozzuk a háborút. Olyan milliárdokkal amelyeket másra is fordíthatnánk. Ráadásul az elmúlt két év azt is megmutatta, hogy ennek a konfliktusnak aligha lesz megoldása a harctéren. Ezek a körülmények és a történelmi tapasztalatok is élég okot adnak arra, hogy egyértelművé tegyük, Mi a béketárgyalások és a béke pártján állunk.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Mutatjuk, kik Gyurcsány emberei a városházán

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje az elmúlt hetekben többször beszélt már arról, hogy Budapesten Gyurcsány Ferenc a főnök, hiszen Karácsony Gerely semmilyen kérdésben sem tud önálló döntést hozni, mindenben a bukott kormányfő diktál neki.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!