2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Magyarázkodásba kezdett Magyar Péter külföldi segítője

Láng Balázs egy friss cikk szerint megpróbálta kimagyarázni saját szerepét, egyúttal Magyar Péter külföldi támogatását, de kísérlete nem járt sikerrel – írja a Magyar Nemzet.

  • Magyarázkodásba kezdett Magyar Péter külföldi segítője

Láng neve a napokban került újra elő idehaza, mégpedig amiatt, mert, amint az a Blikk felvételén jól látható, őt ölelgette Magyar Péter a múlt hétvégi tüntetésen, a színfalak mögött. Láng Balázst korábban is szoros szálak fűzték a baloldalhoz, néhány évvel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott, 2007-ben, a Gyurcsány-kormány idején pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgató volt. 

Magyar Hang tegnap közölt egy írást, amelyben Láng azt állította: nincs formalizált kapcsolata Magyar Péterrel, és a demonstráción találkozott vele életében először, két másodpercre.

Ehhez képest Láng egy Magyar Pétert támogató Facebook-csoportban mozgósít a külföldi magyarok között, ahol a kormány megbukásáról, és Orbán Viktor miniszterelnök börtönbe zárásáról értekezett. Ennél is beszédesebb, hogy Láng Magyar Péter közeli tanácsadójaként tünteti fel magát. Az online csoportban azt írta a tagoknak, hogyha más keresi meg őket bármilyen adatgyűjtéssel, azt jelentsék, de amit ő tesz közzé, az ellenőrzött, abban meg lehet bízni. „...a legbelső köröknél ellenőrizve, hiteles forrásból alátámasztva teszem. Ha bármilyen kérdésetek van, vagy bizonytalanok vagytok a megkeresések tengerében, akkor privátban forduljatok hozzám bizalommal!” – írta információnk szerint.

Lényeges az is, hogy a saját bevallása szerint a legutóbbi tüntetésre ő szervezte a rövid üzenetek kivetítését, mégpedig Magyar Péter kérésére.

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

Csökkenő forgalomban esett a BUX a héten

A részvénypiac forgalma a héten 49,84 milliárd forint volt az előző héten elért 59,47 milliárd forint után, a vezető részvények a Magyar Telekom kivételével gyengültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!