2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Magyarázkodásba kezdett Karácsony Gergely

A főpolgármester arra hivatkozva nem hajlandó információt adni a mozgalmának adott félmilliárdra rugó adományokról, hogy az véleménye szerint veszélyeztetné az adománygyűjtés anonimitását.

  • Magyarázkodásba kezdett Karácsony Gergely

A titkosszolgálat derítette fel, hogy több mint félmilliárd forint fizetett be Karácsony mozgalmának bankszámlájára a főpolgármester párttársa, Perjés Gábor.

Az összesen 506 millió forintot Karácsony Gergely politikustársa 19 részletben helyezte el egy bankszámlán. Ebből mintegy 400 milliónak megfelelő összeg ráadásul angol fontban és euróban érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!