2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Sötétségben, fényben - Útközben Csender Leventével 11:00

Belföld

Magyar Péterről kérdezték az utca emberét + videó

Budapesten kérdezte az embereket a Magyar Nemzet arról, hogy mit gondolnak a politikai babérokra törő Magyar Péter hangfelvételéről és korábbi házasságáról.

  • Magyar Péterről kérdezték az utca emberét + videó

Varga Judit volt igazságügyi miniszter arról beszélt egy interjúban, hogy fenyegetésben és bántalmazó kapcsolatban élt.

Amit gondolok, az nem bírja a nyomdafestéket. Az, hogy Magyar Péter ennyire kétszínű legyen és közben lázítja a népet, nem fér bele” –  ezt Mondta a Magyar Nemzetnek az a férfi, aki szerint szánalmas, hogy a volt férj rögzítette családi beszélgetésüket, majd azt egy megfelelő pillanatban nyilvánosságra hozta. Magyar egyébként az ominózus magánbeszélgetést konyhájukban készíthette Varga Judit szerint. 

A politikai pályára lépő Magyar Péter a Völner–Schadl-üggyel kapcsolatban beszéltette otthon a feleségét, nagyjából egy éve. Magyar a kormányzatra nézve terhelő információkat akart volna kiszedni akkori feleségéből, aki nem tudott arról, hogy felvétel készül.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozott egy olyan férfi is, aki bevallotta, hogy az ügyben Magyar Péter oldalán áll, ugyanakkor szerinte sem fér bele az, hogy a legszorosabb családtaggal, a házastárssal így bánjon valaki.

A teljes cikket ITT érheti el.

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!