2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Magyar Péternek nincs ideje az önkormányzati választással foglalkozni Ruff Bálint szerint + videó

Magyar Péter számára fölösleges politikai kockázat az önkormányzati választás, ezért nem is foglalkozik vele, helyette az EP kampányra összpontosít. Ezt a véleményt Ruff Bálint politikai tanácsadó fogalmazta meg, aki Pécsett adott interjút a Partizán Vétó című műsorában. Mint fogalmazott, Magyar Péternek nincs ideje jelölteket állítani az önkormányzati választásokra. Közben kiderült, hogy a pénteken közzé tett EP listájának második helyén szereplő Dávid Dóra pedig 2005 óta nem is él Magyarországon.

  • Magyar Péternek nincs ideje az önkormányzati választással foglalkozni Ruff Bálint szerint + videó

"Nincs arra ideje, hogy elkezdjen embereket kiválasztani, összerakni stábokat."
- így látja Ruff Bálint Magyar Péter hozzáállását az önkormányzati választásokhoz. A politikai tanácsadó szombaton a Partizán Vétó című műsorában beszélt arról, hogy Magyar Péter miért az Európa parlamenti választást helyezi előtérbe az önkormányzati választással szemben. Ruff Bálint szerint Magyar Péternek sok energiába kerülne kiválasztani jelöltjeit az önkormányzati választásokra és ez fölösleges kockázatot jelentene a számára az EP indulást illetően.

"Ez egy fölösleges rizikó. Tehát embereket találni, hogy induljanak el képviselőjelöltnek, polgármesternek, főpolgármesternek az azt jelenti, hogy nagyon sokat kell azzal foglalkozni, hogy ne a teljesen őrültek jöjjenek." - mondta a politikai tanácsadó, Ruff Bálint.

A politikai tanácsadó szerint azt azonban nem tudni, hogy Magyar Péter mit fog azoknak a támogatóinak mondani, akik szeretnének szavazni a TISZA párt jelöltjeire az önkormányzati választásokon is.

A Tisztelet és Szabadság Párt EP-listáját Magyar Péter pénteken tette közzé. A lista második helyén Dávid Dóra nemzetközi jogász szerepel, aki 2005 óta nem Magyarországon él, így nem nagyon lehetnek ismeretei a magyarországi politikai viszonyokról - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint jelenleg is a Facebookot és az Instagramot működtető Meta jogtanácsosaként dolgozik Londonban. Dávid Dórának továbbá kötődése van Soros Györgyhöz is, ugyanis szerepet vállalt egy nemzetközi civil szervezetnél, a Save the Children Internationalnél, amely korábban több, Soros György által kezdeményezett projektben is részt vett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!