2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:35

Belföld

„Engedj el!” - így könyörgött Varga Judit a rendőrségi jegyzőkönyv szerint + galéria

A Mandiner birtokába jutott a HVG által megszerzett teljes rendőrségi jelentés Magyar Péter agresszív fellépéséről, a családját, a feleségét és az intézkedő rendőröket akadályozó magatartásáról. A portál szerint ijesztő dokumentumról van szó. 

  • „Engedj el!” - így könyörgött Varga Judit a rendőrségi jegyzőkönyv szerint + galéria

Az már korábban is kiderült, hogy annyira viharos volt Magyar Péter és Varga Judit kapcsolata, hogy egy alkalommal a rendőrség is beavatkozott. 

A Mandiner pedig most azt írja: a közvéleménynek, joga van megismerni, hogy a hatóság részéről közvetlenül eljáró, szem és fültanú rendőr mit tapasztalt azon az ominózus decemberi napon, amelyről korábban a HVG-s Dezső András már beszámolt, és amelyről Magyar Péter hol azt állítja, hogy „hamis állítások tömkelegét tartalmazza”, hol azt, hogy „az egész történés egy megrendezett színjáték” volt.

A cikk tehát a közvélemény tisztánlátását segíti,

hogy ismertté váljon, hogy a napokban gyermekvédelmi tüntetést szervező, országosan ismert, vezető politikai szerepre pályázó, választáson indulni kívánó Magyar Péter miként viselkedik családi körben, miközben épp politikai ellenfeleit vádolja azzal, hogy azok családbarátnak, kereszténynek és gyermekbarátnak hazudják magukat.

1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

×

A Mandiner által megszerzett anyagot összevetve azzal, amit a HVG lehozott, nyilvánvaló, hogy a lap tompítani próbálta a hivatalos jelentést. Ők csak  „heves viselkedésről”, „veszekedésről” írtak.

A jegyzőkönyvet rögzítő rendőr hangsúlyosan kiemelte, hogy a lakásból folyamatos kiabálást, koppanást, csattanásokat lehetett hallani, ráadásul fokozódó mértékben. A rendőr hivatalosan rögzítette azt is, hogy Varga Judit kiáltását is lehetett hallani: „Engedj el!”

A teljes jegyzőkönyv ismeretében érthető Magyar Péter pánikreakciója, amikor megpróbálta letiltani a cikket. Azt például, hogy trágár kifejezésekkel illette gyermekei édesanyját, a rendőri felszólításoknak nem engedelmeskedett, a hatóság munkáját akadályozta, Varga Juditot pedig személyi szabadságában próbálta korlátozni. Annak ellenére, hogy a felesége többször határozottan követelte: „Engedj el!”

Ahogy az intézkedő rendőr leírta: 

Magyar „végig agresszívan, fenyegető és megfélemlítő módon viselkedett”. 

Magyar Péter megfenyegette az intézkedő rendőrt is, aki igyekezett Varga Judit testi épségét és szabad mozgását biztosítani. Azt kiabálta, hogy a feletteseinél fel fogja jelenteni, azt állítva, hogy valamiféle „emberrablás” zajlik, a rendőrök „el akarják rabolni” a gyerekeit.

Közölte, az egész kormányt meg fogja buktatni, óriási botrányt fog csinálni. Fenyegetőzött, hogy azonnal felhívja az ismerőseit a médiában, kihívja az RTL Klub stábját és a Facebookon élőben közvetíti az eseményeket. Kijelentette, hogy a „közvetítésben” meg fogja alázni a feleségét és tönkreteszi a politikai karrierjét. Idézet a jegyzőkönyvből: „Az egész kormányt megbuktatom, ez lesz az évszázad válása, az ország botránya!”

A teljes cikk IDE kattintva olvasható

Fotók forrása: https://www.facebook.com/tkorondy

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Csörte - Politikai nézetkülönbségért halál jár?

Többször rálőttek a szlovák miniszterelnökre, a merénylet után több európai politikus is életveszélyes fenyegetést kapott. Hogy jutottunk el idáig? A közéletet érintő legfontosabb eseményekről ezúttal Gajdics Ottó, Boros Bánk Levente, Kukorelly Endre és Fodor Gábor vitázott.. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Magyar Jelen: Jobbikos káderek segítik Magyar Péter munkáját + videó

Az amerikai nagykövetséggel kapcsolatban álló jobbikos vezérkar beállt Magyar Péter mögé - írja a Magyar Jelen. A lap szerint az amerikai nagykövettel vacsorázó Gyöngyösi Márton a Jobbik teljes infrastruktúráját és használható embereit átirányította a Tisza Párt projektjéhez.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!