2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Sajtóklub 14:05

Belföld

Magyar Péter testvére korábban a Jobbik volt főpolgármester-jelöltjének kampányát segítette + videó

Nem adott egyenes választ arra Magyar Péter, hogy tudott volna testvére Jobbikos kampánymunkájáról. Magyar Márton most a Tisza Párt alelnökének csapatában dolgozik. Magyar Péternél határozottabban válaszolt a Jobbik elnöke. Gyöngyösi Márton egyértelművé tette: főpolgármester-jelöltjüknek dolgozott Magyar Péter családtagja.

  • Magyar Péter testvére korábban a Jobbik volt főpolgármester-jelöltjének kampányát segítette + videó

Riporter: Meg tudja-e erősíteni azt az információt, hogy a testvére Magyar Márton, Brenner Koloman kampánycsapatában dolgozott.

Magyar Péter: Nem tudom megerősíteni.

Magyar Péter nem tudta megerősíteni, hogy testvére, aki jelenleg az ő csapatát erősíti korábban a Jobbik kampányában vett részt.

A Jobbik elnöke viszont viszont konkrétan tudja. Gyöngyösi Márton elmondta: a Tisza párt alelnökének jobbkeze korábban az ő főpolgármester-jelöltjüket segítette méghozzá kommunikációs szakemberként.

Amikor Brenner Koloman elvállalta a főpolgármester-jelöltséget akkor szabad kezet adtunk neki abban, hogy a kampánycsapatát összeállítsa. Magyar Márton neve felmerült, ez egyébként még a tavalyi év ősze környékén volt, és fölvette Magyar Mártont a csapatába. Amint Magyar Péter megjelent a színen, úgye a bizonyos pedofil botránya utáni napokban, akkor én összeférhetetlenség okán kértem Magyar Márton szerződésének az azonnali felbontását – hangsúlyozta Gyöngyösi Márton, Jobbik-Konzervatívok elnöke.

Gyöngyösi Márton ugyanakkor tagadta, hogy ők bármiben is segítenék az ellenzék új szereplőjét.

A Magyar Jelen pár napja arról írt: a Jobbik infrastruktúrája segíti Magyar Péter kampányát, amiben kulcsszerepet tölt be a korábbi jobbikos kommunikációs vezető, a rendszerváltás előtt már jó amerikai kapcsolatokkal rendelkező Radnai László és fia, Radnai Márk is.

Jó páran voltak ott a szervező gárdában, akik annak idején a Jobbikot segítették. Tehát nem volt nehéz megállapítani, hogy Jobbik volt tagok vagy jelenlegi tagok is szimpatizálnak Magyar Péterrel és ezért jelentek meg ezeken az eseményeken és segítik az ő munkáját – erről már a Jobbik volt elnöke beszélt. Sneider Tamás szerint lehetnek olyan politikusok a Jobbik-Konzervatívokban, akik nem feltétlenül hisznek abban, hogy a párt sikeres lehet és ezért inkább Magyar Péter felé próbálnak orientálódni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!