2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Volt, aki öngyilkos akart lenni, miután rájött, hogy átverték - újabb döbbenetes részletek Magyar Péter gazdasági vezetőjéről

Újabb részleteket derített ki a Metropol Sájer Máriáról, aki a lap közlése szerint Magyar Péter gazdasági vezetője és korábban 4 évet ült fegyházban, miután egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként 1200 embert lopott meg.

  • Volt, aki öngyilkos akart lenni, miután rájött, hogy átverték - újabb döbbenetes részletek Magyar Péter gazdasági vezetőjéről

A Metropol a bírósági ítélet, illetve a vádirat tanulmányozása során megtudta, hogy a bűnbanda tagjai több alkalommal is megpróbáltak külföldre szökni. Terveik között az is szerepelt, hogy az EU fővárosában, Brüsszelben rejtőznek el. Egyes utalások szerint jelentős kapcsolataik lehettek a belga fővárosban.

Miután megtörténtek az első letartóztatások, 

Magyar Péter élettárásnak anyja hónapokon át tovább folytatta az áldozatok becsapását és kisemmizését. 

Ezt a fajta gátlástalanságot a bíróság súlyosbító tényezőként vette figyelembe a 4 éves fegyházbüntetés kiszabásakor.

Magyar Péter kabinetfőnöke még az elsőrendű vádlott őrizetbe vétele után is azt állította az átvert embereknek, hogy „aggodalomra nincs ok”, csupán pillanatnyi zavarok álltak be, és „a befektetésüket vissza fogják kapni”.

Volt olyan áldozat, akinek még több pénz befizetését javasolta, mondván, „úgy biztos nem veszíthet semmit”.

Vallomásában az egyik áldozat azt mondta, hogy Sájer Mária hónapokon át zaklatta, újabb és újabb ajánlatokkal „bombázta”, egyre nagyobb és nagyobb hozamokat ígérve. Egy károsultra vetítve egyébként Sájer okozta a legnagyobb kárt, miután egyetlen embertől 108 milliót csalt ki.  

A Metropol értesülései szerint volt olyan áldozat, aki öngyilkos lett, miután rádöbbent, hogy aljas módon kirabolták.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

"Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!"

Fotó: Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!