2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Magyar Péter nem azt mondja a választóknak, amit gondol + videó

„Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt” – mondta a Rzeczpospolita nevű lengyel lapnak a politikus. „Nem mondtam ilyet” – így magyarázkodott a Magyar Nemzetnek.

  • Magyar Péter nem azt mondja a választóknak, amit gondol + videó

Háborúellenesnek hirdeti magát, a háborúellenes kampányt mégis leállítaná Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a plakátok és a háborúellenes üzenetek félelmet keltenek a gyerekekben, ezért beszüntetné azokat. 

Közben Magyar Péter tagadja a lengyel Rzeczpospolitának elmondott szavait. A Magyar Nemzetnek már úgy magyarázkodott, hogy: „Nem mondtam ilyet, ki szoktam mondani, amit gondolok.” Mindezt arra válaszul mondta a politikus, hogy interjút adott a Soros Györgyék érdekeltségébe tartozó lapnak.  Ebből kiderül, hogy mégsem azt mondja a választóknak Oroszországgal kapcsolatban, amit valójában gondol.

Ahogyan azt sok magyar újság idézi, az ott elmondottak a következőképpen néznek ki: ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt.

Magyar Péter mindezt tagadja. „Nem mondtam ilyet, soha nem mondtam ilyet” – állította másnap Magyar Péter. Szerinte nem ő, hanem a Magyar Nemzet tartja agymosottnak a magyarokat, azok miatt a hírek miatt, amikkel tájékoztatják az olvasókat.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!