2024. 10. 03. Csütörtök Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Magyar Péter megpróbált titkos paktumot kötni Karácsony Gergellyel + videó

Üzengetésbe ment át Karácsony Gergely és Magyar Péter egyeztetése a fővárosi együttműködés kapcsán. A főpolgármester szerint rossz hangulatúak voltak a találkozások, most mégis pozitív fordulatot lát. A kormánypártok szerint megszületett a Karácsony Gergely–Magyar Péter-paktum.

  • Magyar Péter megpróbált titkos paktumot kötni Karácsony Gergellyel + videó

Teljesen normális módon beszélgettünk, először is megkaptam az egyik könyvét, vagy a könyvét, amit ő írt, én meg csináltam egy jó limonádét – ezt mondta a Telexnek Magyar Péter arról, hogy elsőként a nyáron, majd a közelmúltban négyszemközt egyeztetett Karácsony Gergellyel a fővárosi együttműködés, de legalábbis Budapest működtetése ügyében. Karácsony Gergely a Magyar Nemzetnek pedig azt mondta, egyáltalán nem voltak jó hangulatúak ezek a beszélgetések, még annak ellenére sem, hogy Magyar Péter limonádéja valóban jó volt.

Úgy tűnik azonban, hogy Karácsony Gergely pozitív fordulatot lát. Most már nagy reményekkel tekint a Tisza Párt jövőbeli közgyűlési munkájára. A Magyar Péter és Karácsony Gergely közötti hűvösebb viszony enyhülni látszik, amióta Magyar Péterék tanácsnokokkal ugyan, de részt vennének Budapest irányításában. Azért tanácsnokokkal, mert korábban kijelentették, nem fognak bizottsági elnöki posztokat vállalni.

Magyar Péter megpróbált titkos paktumot kötni Karácsony Gergellyel. A lakásán limonádézás közben egyeztetett vele, itt valószínűleg létrejött a Magyar Péter–Karácsony Gergely-paktum – így reagált a Magyar Nemzetnek a KDNP frakcióvezető-helyettese. Nacsa Lőrinc szerint az összeboruláson kívül semmi nem változik a városvezetésében. Azt mondta: a fővárosi cégekből kiszipolyozzák a pénzt, a fővárosi közszolgáltatások romlani fognak. Karácsony Gergely az elmúlt öt évben egyébként is megnehezítette a köztisztaság, közbiztonság, közlekedés témakörében a budapestiek életét.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Videa.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence: bevált az új ügyeleti rendszer

Rétvári Bence: bevált az új ügyeleti rendszer

Bevált és nagyobb biztonságot ad az új ügyeleti rendszer - közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára csütörtökön a Facebook-oldalán a legfontosabb ellátási adatokat ismertetve.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!