2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Belföld

Magyar Péter késsel a kezében járkált fel-alá + videó

Varga Judit, volt igazságügyi miniszter a Frizbi TV-nek adott minapi interjújában idézte fel az esetet, amikor szerettei életét féltette, mert exférje késsel a kezében rohangált a házukban.

  • Magyar Péter késsel a kezében járkált fel-alá  + videó

Varga Judit volt igazságügyi miniszter nemrég hosszan nyilatkozott azóta felbontott házasságáról a Frizbi TV-ben. Varga az interjú során több erőszakos esetet is elmesélt: Magyar Péter hol könyveket, hol a nadrágszíjjal és csattal együtt a nadrágját vágta hozzá volt feleségéhez, de előfordult, hogy várandósan egy ajtónak lökte. Az adás 44. percében Hajdú Péter műsorvezető arról kérdezte a korábbi tárcavezetőt, hogy a szülei vagy a testvére volt-e szemtanúja bármilyen jelenetnek?

– Amikor a szüleim 2018-ban vagy 2019-ben eljöttek hozzánk és Péter hazajött egy szórakozóhelyről, akkor volt némi szóváltása velem. Ekkor a szüleim közé feküdtem le aludni felnőtt emberként, és mondtam, hogy most jobb, ha nem Péter mellett vagyok – emlékezett vissza Varga Judit.

– Befeküdtél édesanyád és édesapád közé? – kérdezte Hajdú Péter, mire Varga azt válaszolta, hogy így volt, „és ott elmondtam nekik: Péter nagyon furcsán viselkedik, már megint minden baja van azzal, ahogyan én viselkedem.” Hozzátette: „állandóan attól kellett tartanom, hogy Péternek milyen hangulata van”, amire visszakérdezett a műsorvezető: „mitől féltél?”

– Attól, hogy nem fogja abbahagyni ezt az abúzust. Péter kijött a szobájából, bement a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni késsel a kezében a házban. Emlékszem, édesanyámmal ott féltünk és lapultunk, hogy ebből mi lesz és a gyerekekkel mi lesz. Járkált öt percig, lehet, hogy csak erődemonstráció volt, nem tudom, aztán lefeküdt aludni – elevenítette fel Varga Judit.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!