2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Az olasz futball magyar mesterei 11:00

Belföld

Magyar Péter elbizonytalanítja az embereket + videó

Magyar Péter folyamatos negatív kommunikációja és hangulatkeltése elbizonytalanítja az embereket, amivel akár veszélyeztetheti is őket – mondta a PestiSrácoknak az egészségügyi államtitkár. Takács Péter rámutatott: a Tisza Párt elnöke nem a valós helyzetet akarja bemutatni akcióival, hanem a balhé és az indulatkeltés a célja. A híradóban a témával kapcsolatben élőben kapcsolltuk Zila Jánost.

  • Magyar Péter elbizonytalanítja az embereket + videó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rákay Philip: A Mérce.hu egy ótvar, egy hányinger + videó

Rákay Philip: A Mérce.hu egy ótvar, egy hányinger + videó

A külföldről érkező több mint tízmilliós támogatás ellenére ismét olvasóitól kér anyagi segítséget a Mérce.hu. A híre a Vezércikk vendégei, köztük Rákay Philip kommunikációs szakember is reagált, aki nem rejtette véka alá, hogy mennyire megveti az újkommunista portált.
Jakabi úton a Tisza Párt elnöke

Jakabi úton a Tisza Párt elnöke

Túl sok jót nem sejtet Magyar Péterre nézve, hogy a Jobbik elnöki és frakcióvezetői székét többek közt a baloldali szövetségkötés és a dekonstruktív megszólalásai miatt elbukó Jakab Péter demagóg kommunikációs paneljeit vette elő - írja a Magyar Nemzet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lecsap a ciklon az országra

Lecsap a ciklon az országra

Szélviharra és jelentős mennyiségű esőre figyelmeztet a HungaroMet Zrt.: szombat estétől a Dunántúlon akár óránkénti 110-120 kilométeres széllökések is előfordulhatnak, valamint a nyugati és középső vármegyékben és az Északi-középhegységben akár 30-50 milliméter eső is várható.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!