2024. 09. 14. Szombat Szeréna, Roxána napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Magyar Péter azt állítja: őt nem is kereste a hatóság a diszkóbotránya miatt + videó

De nemcsak az erőszakoskodása miatt vonhatják felelősségre a Tisza párt elnökét, hanem azért is, amiért vallási hovatartozás alapján listázta az ATV munkatársait.

  • Magyar Péter azt állítja: őt nem is kereste a hatóság a diszkóbotránya miatt + videó

Magyar Péter diszkóbotrányáról készített felvételeket ez a férfi, ezért a Tisza párt elnöke erőszakosan viselkedett vele és elvette, majd a Dunába dobta a telefonját. Az ügyben nyomozás indult, de az újdonsült EP-képviselőt mentelmi jog védi, így az ügyészség nem tudta megtenni a megfelelő lépéseket.

Az ATV Egyenes beszéd műsorában azt állította a Tisza párt elnöke, hogy ő nem kapott semmilyen hivatalos megkeresést a hatóságoktól. Magyar Péter szerint egyébként sem tudna lemondana a mentelmi jogáról, mert szerinte arról az Európai Parlamentnek kell döntenie.

Magyar Péter, elnök, Tisza párt: "Ha megkeresik, és megmondják, hogy milyen eljárás van és milyen bizonyítékok. Ott majd eldöntöm! Hogyha egy politikailag motivált eljárásról van szó, ami egyébként minden eljárásra jellemző jelenleg velem szemben, akkor nyilván nem. Hogyha olyan bizonyítékaik vannak, amelyeket jelenleg hazudik egyébként a propagandamédia, akkor ezt megfontolom. De egyébként én nem mondhatok le! Az Európai Parlament fog erről dönteni!"

A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy reagált Magyar Péter mentegetőzésére, hogy a politikus a mentelmi joga mögé bújik, miközben bűncselekményt követett el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Kíméletlen lesz a Boris ciklon

Árvízvédelmi készültséget rendeltek el a hét végére a Duna mentén fekvő közép-európai országokban; a régió felett örvénylő, heves esőzésekkel, viharos széllel érkezett Boris nevű mediterrán ciklon további áradásokat és földcsuszamlásokat okozhat Csehország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Szlovákia és Magyarország számos területén.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!