2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Magyar Nemzet: Visszahozná a Momentum a megszorítások politikáját

A 2010 előtti balliberális kormányzat gazdaságpolitikáját idéző változtatásokat hajtana végre a Momentum - írja a Magyar Nemzet.

  • Magyar Nemzet: Visszahozná a Momentum a megszorítások politikáját

 

A lap szerint a párt leépítené a munkaalapú családtámogatási rendszert, viszont emelné a szociális segélyeket és a családi pótlékot. A Momentum jelentősen növelné a társasági adót is, és egyebek közt kétszeresére növelné az internetadót.

Magyar Nemzet úgy számol, a változtatásokkal hazánk elvesztené mindazt a versenyelőnyt, amellyel nemzetközi beruházásokat tudott hozni az országba. A megszorító jellegű lépések árát pedig részben a fiatalok, a Momentum fő célközönsége fizetné meg.

Az elképzelések nyomán elveiben éppen olyan adórendszer alakulnak ki, mint amilyet a Gyurcsány-kormány alkalmazott, mielőtt államcsődközeli helyzetbe navigálta Magyarországot - írja a napilap.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

„Az izraeli hadseregen a világ szeme” + videó

„Az izraeli hadseregen a világ szeme” + videó

A tűzszünet lejárta után Izrael újraindította a harcot a Hamász ellen a Gázai övezetben. Napi aktuális című műsorunkban kapcsoltuk Szegedi Dániel tanárt Jeruzsálemből és vendégünk volt Horváth József biztonságpolitikai szakértő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!