2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

Magyar Nemzet: Soros pénzéből bőven jutott a balliberális haveroknak

A baloldali holdudvarnál kötött ki a Soros György által Budapestnek küldött pénz - erről ír a Magyar Nemzet. A napilap beszámolója szerint Székely Tamás - Gyurcsány és Bajnai egykori egészségügyi miniszterének - kft-je több mint százmillió forintot kapott, de negyedmilliárdért hozhat be sebészi maszkokat egy olyan szocialistákhoz közeli cég is, amely nem is kereskedhetne gyógyászati termékekkel. Hozzáteszik: A beszerzésekről szóló döntést Karácsony saját hatáskörben hozta meg, ugyanis a fővárosi önkormányzat élt a veszélyhelyzetben biztosított törvényes lehetőséggel. Karácsony Gergely DK-s helyettesétől szerettük volna megtudni mi alapján választották ki a cégeket. De Gy. Németh Erzsébet hallgatásba burkolózott.

  • Magyar Nemzet: Soros pénzéből bőven jutott a balliberális haveroknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!