2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Vörös narkó 10:55

Belföld

Magyar Nemzet: Hátrahagyják önkormányzataikat a választásra készülő baloldaliak

Hátrahagyják önkormányzataikat a választásra készülő baloldaliak - erről ír a Magyar Nemzet. A lap rámutat: Karácsony Gergelyhez hasonlóan több baloldali polgármester és alpolgármester is ugródeszkaként tekint jelenlegi pozíciójára, és az országos politikában képzeli el a jövőjét. A főpolgármester és kihívója, Márki-Zay Péter mellett, Szigetszentmiklós baloldali polgármestere, Eger volt DK-s alpolgármestere és Érd LMP-s polgármester-helyettese is országos karrierbe akar kezdeni.

  • Magyar Nemzet: Hátrahagyják önkormányzataikat a választásra készülő baloldaliak

Hír TV/Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!