2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Belföld

Magyar Nemzet: Gyanús ingatlanügy Soproni Tamás csapatában

Gyanús ingatlanügyek vannak a momentumos Soproni Tamás csapatában - erről ír a Magyar Nemzet. A lap emlékeztet, hogy a terézvárosi ellenzéki polgármesterjelölt családja szintén különös módon jutott budapesti ingatlanokhoz.

  • Magyar Nemzet: Gyanús ingatlanügy Soproni Tamás csapatában

A fővárosi lakásválságról készített egy videót a Momentum, amelyet még júniusban a közösségi oldalukon mutattak be. Szerintük meg kell vizsgálni azt, hogy hány önkormányzati bérlakásban élnek jogosulatlanul. Szerintük ezekben a bérlakásokban ugyanis egyetemistáknak, és fiatal családoknak kellene élniük.

A Momentum volt főpolgármester-jelöltje a lakatlansági adóval kampányolt a baloldali előválasztáson. Kerpel-Fronius Gábor megadóztatta volna az üresen álló lakások tulajdonosait. Akkor úgy vélte, ezzel lehetne megoldni az üresen álló lakások problémáját.

Gyanús ingatlanügy Soproni Tamás csapatában - ezzel a címmel közölt cikket a Magyar Nemzet. A lap szerint a Momentumos Soproni Tamás egyik önkormányzati képviselőjelöltjének, Kecskés Balázsnak négy budai lakása is van. Kecskés egyébként a Demokratikus Koalíció II. kerületi elnöke is. A Lap azt írja, hogy a Gyurcsány-párti politikusnak úgy van négy ingatlana, hogy sem a jövedelme, sem pedig a megtakarításai alapján nincs rá fedezete. A cikk szerint Kecskés Balázs vagyonnyilatkozatában havi nyolcvanezer forint jövedelmet vett fel a cégeiből, és a legutóbbi nyilatkozata is csak bruttó 190 ezer forintról szól, más bevételt nem tüntetett fel. Soproni Tamás amúgy az ellenzék közös polgármester-jelöltjeként méretteti meg magát Terézvárosban ősszel.

Szerettük volna megkérdezni a momentumos politikust arról, nem lát-e ellentmondást a lakhatásról szóló kampány-üzenetük, és Kecskés Balázs ingatlanainak száma között, de adásunkig nem válaszolt. A Magyar Nemzet korábban azt is kiderítette, hogy Soproni Tamás szülei is rendkívül olcsón jutottak több lakáshoz még a kilencvenes években.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!