2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Magyar Nemzet: Bukhat a Kunhalmi-Tóth tandem

Bukhat a Kunhalmi–Tóth tandem - ezt írja a Magyar Nemzet. A lap rámutat: miközben a vezetés tisztogat, a bíróság megismételtet-heti az MSZP tisztújító kongresszusát. Ősszel már határozatot hozhat a Fővárosi Törvényszék arról, hogy szabályosan tartották-e meg az MSZP tavalyi tisztújítását, ahol vitatható körülmények között választották meg Tóth Bertalant és Kunhalmi Ágnest a párt társelnökeivé. A Fővárosi Törvényszék még februárban fogadta be a Pest megyei MSZP perindítványát. A helyi szocialisták szerint a kongresszust a választmány hozzájárulása nélkül hívták össze.

  • Magyar Nemzet: Bukhat a Kunhalmi-Tóth tandem

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!