2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Magyar Nemzet: Az amerikai külügyminisztérium is beavatkozott a 2022-es magyar választásokba

A Magyar Nemzet írt arról, hogy az utóbbi hetekben több olyan nyilatkozat is elhangzott a tengerentúl, amely megdöbbentő őszinteséggel tárta fel, hogy az Egyesült Államok nyíltan beavatkozik más országok belügyeibe, hazánk politikai életébe is.

  • Magyar Nemzet: Az amerikai külügyminisztérium is beavatkozott a 2022-es magyar választásokba

Egy egykori CIA-elemző a napokban azt állította, hogy az USA külügyminisztériuma beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba.

Az Egyesült Államok hosszú évek óta nyíltan befolyásolja a magyar belpolitikát - írja a Magyar Nemzet. A lap hozzáteszi: Larry C. Johnson egykori CIA-elemző a napokban egyenesen azt állította, hogy az Egyesült Államok külügyminisztériuma leplezetlenül beavatkozott a 2022-es magyar országgyűlési kampányba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!