2023. 10. 02. Hétfő Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Magyar Nemzet: A Helsinki Bizottság védi a többszörös gyilkossággal gyanúsított migránst

A Helsinki Bizottság védi a többszörös gyilkosságért és sorozatrablásért kőrözött pakisztáni migránst - ezt írja a Magyar Nemzet.

  • Magyar Nemzet: A Helsinki Bizottság védi a többszörös gyilkossággal gyanúsított migránst

 

A napilap információi szerint a Soros Györgyhöz köthető jogvédő szervezet aktivistái vették fel a pakisztáni férfival a kapcsolatot, majd képviselték őt a menekültstátus iránti kérelme ügyében.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal többször is elutasította a hazájában csak „mészárosként” emlegetett férfi kérelmét, a Helsinki Bizottság azonban a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordult, amely újabb menekültügyi eljárásra kötelezte hazánkat. Ezért a kiadatást kérő Pakisztán - ahol halálbüntetéssel sújtják az ilyen súlyos bűncselekményeket - egyelőre nem tudja lefolytatni a büntetőeljárást.

KAPCSOLÓDÓ:

Letartóztatásba helyezték a többszörös gyilkossággal gyanúsított pakisztánit Magyarországon

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!