2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:55

Belföld

Magyar Nemzet: A baloldal 2010 előtt privatizált sok állami vagyontárgyat

Bár a baloldal privatizációval vádolja a kormányt, éppen a 2010 előtti időszakban adtak el sok állami vagyontárgyat - írja a Magyar Nemzet. A lap összeszedte, mely vállalatokat privatizálták akkor. 1995-ben, egy év alatt hat regionális áramszolgáltató, öt gázszolgáltató és több stratégiai erőmű került idegen kezekbe. Később számtalan állami vagyonelemre várt hasonló sors. A Fidesz már akkor azt követelte, hogy azonnal állítsák le a stratégiai cégek eladását. A balliberális kormányok ráadásul úgy privatizálták a közvagyon jelentős részét, hogy az nem járult hozzá a gyorsabb növekedéshez és az életszínvonal emelkedéséhez. Az Orbán-kormány 2010-től más politikát folytatott, a vagyonpolitika elsődleges célja pedig az állami vagyon gyarapítása - írja a Magyar Nemzet.

  • Magyar Nemzet: A baloldal 2010 előtt privatizált sok állami vagyontárgyat

Magyar Nemzet/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!