2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Magyar honvédek indulnak Maliba

A Magyar Honvédség különösen nehéz missziója veszi kezdetét hamarosan Maliban.

  • Magyar honvédek indulnak Maliba

Erről Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka beszélt a HírTV-nek a Mathias Corvinus Collegium konferenciáján. A katonák különlegesen nehéz terepen szolgálnak majd, amiért speciális felkészülésben részesülnek. Maliban 15 európai uniós tagállam folytat közös missziót. Ennek célja a mali katonák képzése, a dzsihadista terrorszervezetek elleni harc és az illegális migráció megakadályozása. Az altábornagy arról is beszélt, hogy az afrikai katonai szerepvállalás nemcsak magyar érdek, de egyben szövetségesi kötelezettség Magyarország számára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!