2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Magas korrupciós kockázatot állapított meg az Állami Számvevőszék Gödöllőn

  • Magas korrupciós kockázatot állapított meg az Állami Számvevőszék Gödöllőn

Az önkormányzatiság összeomlását vizionálták ellenzéki polgármesterek a Magyar Önkormányzatok Szövetségének keddi konferenciáján. A szervezet elnöke, Gémesi György, - aki egyébként Gödöllő polgármestere is - a kormányzati elvonások kompenzációját követelte. A térség kormánypárti országgyűlési képviselője úgy reagált: Gémesinek más szemében a szálkát is meglátja, sajátjában a gerendát sem.

Vécsey László szerint a polgármester hanyagolja az általa vezetett várost. Ezt bizonyítja az is, hogy az Állami Számvevőszék friss vizsgálata szerint Gödöllőn az egyik legmagasabb a korrupciós kockázat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

Nyílt levelet írt Vona Gábor Dnyipro polgármesterének

„Miután kidühöngte magát, talán ön is érezte, ezzel jócskán túllőtt a célon” - fogalmazott a Jobbik volt elnöke. A visszavonult politikus felhívta Borisz Filatov figyelmét arra, hogy polgármesterként szavainak súlya van, amiért felelősséget kell vállalni.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!