2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Ma kezdődik a Prisztás-gyilkosság újratárgyalása

  • Ma kezdődik a Prisztás-gyilkosság újratárgyalása

Ma kezdi ismét tárgyalni a Prisztás-gyilkosságot a Fővárosi Törvényszék. Az 1996-ban történt leszámolás ügyében tavaly rendelt el perújítást a Fővárosi Ítélőtábla, miután Jozef Roháč azt vallotta, nem Portik egykori testőre, hanem ő végzett az áldozattal. A Pesti Srácok információi szerint ugyanakkor a rendőrség és az ügyészség összesen 31 pontban cáfolja Rohác elmondásait. Portik Tamás ügyvédje azt várja, hogy felmentik védencét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!