2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

M. Richárdot jogerősen 3 és fél év szabadságvesztésre ítélték

Másodfokon enyhítették a Dózsa György úti balesetben vétkes M. Richárd ítéletét. Jogerősen három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték és örökre eltiltották a vezetéstől. M. Richárd 2015 júniusában egy társával megvert egy biciklist, 2017 májusában pedig kokain hatása alatt és telefonálás közben a Dózsa György úton megengedett 50 km/h sebesség helyett 130 km/h-val egy autónak ütközött, amiben két utas életét vesztette, a sofőr pedig életveszélyesen megsérült. M. Richárd a balesete kapcsán csak a gyorshajtást ismerte el és mindenkitől elnézést kért tettéért.

  • M. Richárdot jogerősen 3 és fél év szabadságvesztésre ítélték

Most, a végső tárgyalásra rokonai is elkísérték, még karzaton is szerettei ültek. Utolsó szó jogán azt kérte: tettével egyenes arányos büntetést szabjanak ki rá:

NEM TUDTAM ELKERÜLNI AZ ÜTKÖZÉST, AMIÉRT FELELŐSSÉGGEL TARTOZOM, SAJNÁLOM, AZ EGÉSZ ÉLETEM VÉGIG FOGJA KÍSÉRNI EZ A TRAGÉDIA - MONDTA - NE A MÚLTAM MIATT ÍTÉLJENEK EL, HANEM, AMIT VALÓJÁBAN TETTEM

– kérte a bírónőt remegő hangon a férfi.

Végül a bírónő a férfi korábbi, négy éves büntetését 3 év 6 hónapra mérsékelte.

MEGSZÓLALTAK A CSALÁDTAGOK

A bírónő indoklásában kifejtette: maximálisan látja a megbánást M. Richárdon, emellett betegségére is tekintettel volt, ezért mérsékelte a büntetést.

Molnár József, az egyik áldozat, Molnár Dávid apukája szomorúan vette tudomásul az enyhítő ítéletet.

– Ezt nem tudom elfogadni, hogy szabadon létezhet. Többre számítottam, elkeseredtem az ítélet hallatán – mondta József

EZ AZ EMBER NEM FOG MEGJAVULNI, ÚJRA KOCSIBA FOG ÜLNI

– szögezte le.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!