2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 09:05

Belföld

Moszkvai ingatlanpanama: lezárult a nyomozás

Tavasszal készülhet el a vádirat a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladásával összefüggésben – tudta meg a Magyar Hírlap. Az ügynek hét gyanúsítottja van.

A Gyurcsány-kormány 2005-ben döntött a moszkvai kereskedelmi kirendeltség eladása mellett. Az ügyészség szerint az épületet 2008-ban eladták, de az ügyletet csak később papírozták le. Az ügyben hűtlen kezelés és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt nyomozást rendeltek el. Székely Árpád volt moszkvai nagykövetet hűtlen kezeléssel, Fekszi Márta egykori külügyi államtitkárt, Tátrai Miklóst, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő akkori vezérigazgatóját és Császy Zsolt volt értékesítési igazgatót pedig minősített bűnpártolással gyanúsítják. Az ügyben januárban 3 újabb személyt is meggyanúsítottak, köztük az egykori főügyészségi szóvivőt, M. Attilát is, aki a vagyonkezelőnél vezető jogtanácsosi minőségben segédkezett Moszkvában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!