2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Lopott árammal üzemeltette a sportpályát

Közel 130 millió forint értékben vételezett jogosulatlanul áramot és gázt 2003 és 2016 között az a férfi, aki ellen a Pécsi Járási Ügyészség vádat emelt. A vádlott egy pécsi sportegyesület vezetője.

Sporttelepén négy teniszpályát lefedő nagy energiafogyasztású légtartásos sátrat üzemeltetett. A pályán és a mellette fekvő lakásán a villamos energia- és gázfogyasztásmérő állását jogosulatlanul megváltoztatta, majd ennek leplezésére a mérőórákra hamis zárópecsétet tett.

A vádlott cselekménye a különösen nagy értékre elkövetett lopás bűntettének, valamint a bélyeghamisítás vétségének a megállapítására alkalmas. A bűncselekmények közül a legsúlyosabb büntetési tétele 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztés, azonban a halmazatra tekintettel akár 12 év börtönbüntetés kiszabására is sor kerülhet

- mondta a Baranya Megyei Főügyészség szóvivője, Kutas Tamás.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!