2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Liftaknába ejtett milliókról beszél Lackner Csaba

Liftaknába ejtett milliókról beszél egy hangfelvételen a volt MSZP-s Lackner Csaba. A baloldal ahelyett, hogy kizárta volna a pártból, inkább falazott neki. Ezen - a felvétel tanúsága szerint - csodálkozott is a kispesti politikus.

Elbuliztam a pénzt, elszórakoztam a pénzt, elszívtam a pénzt.

Elszívott és liftaknába ejtett pénzekről beszél Lackner Csaba a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott friss hangfelvételen. A kispesti korrupciós botrány vezéralakja anekdotázás közben egy olyan esetről számolt be, amikor egy liftaknába ejtett több mint 3 és félmillió forintot, amelyet egy ismeretlen ügylet során Kispest korábbi polgármesterétől, Lévay Leventétől kapott.

Ide volt betűrve, és képzeld el, amikor a (...)-től odaértem a lifthez, kicsúszott, és be a liftaknába. Vagyis elkezdett így csúszni az egész, és akkor csúsztak így be a liftaknába.

Lackner azt mesélte, hogy az önkormányzat egyik társasházkezelőjét hívták segítségül, aki éjszaka kinyitotta nekik az aknát. Az önkormányzati képviselő azt is hangsúlyozta, hogy a Lévay Leventétől kapott milliókat egy hónap alatt elköltötte.

Nem csak a pénz, hanem a nők is kézről kézre forogtak kispesten:

Lackner egy olyan történetet is elmesélt, amikor Gajda Péter polgármesterrel közösen nézegettek örömlányokat.

A történet szerint Gajda kinézett magának egy nőt, Lackner pedig saját tapasztalatára hivatkozva lebeszélte róla.

Lackner arról is beszámol, hogy hogyan verte át főbérlőjét a kétezres évek elején. A kispesti önkormányzati képviselő ekkor a Batthyány térhez közel bérelt egy lakást. Három hónapot azonban nem akart kifizetni, holott ekkoriban már saját bevallása szerint is bőven volt pénze. A lakás tulajdonosa azzal akart nyomást gyakorolni az MSZP-s önkormányzati képviselőre, hogy levelet írt kispesti párttársainak.

Lackner állítása szerint Fekete László MSZP-s önkormányzati képviselő felajánlotta, hogy elsimítja az ügyet. A felvételen úgy fogalmaz:

ő sem számított arra, hogy a szocialisták falazni fognak neki.

A HírTV és a Magyar Nemzet által közzétett kispesti hangfelvételek ügyében azon kívül, hogy pártjából kizárták,

Lackner Csabának még nem kellett szembenéznie semmilyen jogi következménnyel.

Annak ellenére sem, hogy a kispesti polgármestertől kezdve az összes helyi párttársát, vállalkozókat, magánszemélyeket súlyos vádakkal illette.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!