2023. 02. 02. Csütörtök Karolina, Aida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Liftaknába ejtett milliókról beszél Lackner Csaba

Liftaknába ejtett milliókról beszél egy hangfelvételen a volt MSZP-s Lackner Csaba. A baloldal ahelyett, hogy kizárta volna a pártból, inkább falazott neki. Ezen - a felvétel tanúsága szerint - csodálkozott is a kispesti politikus.

  • Liftaknába ejtett milliókról beszél Lackner Csaba

Elbuliztam a pénzt, elszórakoztam a pénzt, elszívtam a pénzt.

Elszívott és liftaknába ejtett pénzekről beszél Lackner Csaba a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott friss hangfelvételen. A kispesti korrupciós botrány vezéralakja anekdotázás közben egy olyan esetről számolt be, amikor egy liftaknába ejtett több mint 3 és félmillió forintot, amelyet egy ismeretlen ügylet során Kispest korábbi polgármesterétől, Lévay Leventétől kapott.

Ide volt betűrve, és képzeld el, amikor a (...)-től odaértem a lifthez, kicsúszott, és be a liftaknába. Vagyis elkezdett így csúszni az egész, és akkor csúsztak így be a liftaknába.

Lackner azt mesélte, hogy az önkormányzat egyik társasházkezelőjét hívták segítségül, aki éjszaka kinyitotta nekik az aknát. Az önkormányzati képviselő azt is hangsúlyozta, hogy a Lévay Leventétől kapott milliókat egy hónap alatt elköltötte.

Nem csak a pénz, hanem a nők is kézről kézre forogtak kispesten:

Lackner egy olyan történetet is elmesélt, amikor Gajda Péter polgármesterrel közösen nézegettek örömlányokat.

A történet szerint Gajda kinézett magának egy nőt, Lackner pedig saját tapasztalatára hivatkozva lebeszélte róla.

Lackner arról is beszámol, hogy hogyan verte át főbérlőjét a kétezres évek elején. A kispesti önkormányzati képviselő ekkor a Batthyány térhez közel bérelt egy lakást. Három hónapot azonban nem akart kifizetni, holott ekkoriban már saját bevallása szerint is bőven volt pénze. A lakás tulajdonosa azzal akart nyomást gyakorolni az MSZP-s önkormányzati képviselőre, hogy levelet írt kispesti párttársainak.

Lackner állítása szerint Fekete László MSZP-s önkormányzati képviselő felajánlotta, hogy elsimítja az ügyet. A felvételen úgy fogalmaz:

ő sem számított arra, hogy a szocialisták falazni fognak neki.

A HírTV és a Magyar Nemzet által közzétett kispesti hangfelvételek ügyében azon kívül, hogy pártjából kizárták,

Lackner Csabának még nem kellett szembenéznie semmilyen jogi következménnyel.

Annak ellenére sem, hogy a kispesti polgármestertől kezdve az összes helyi párttársát, vállalkozókat, magánszemélyeket súlyos vádakkal illette.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Nem engedi el Újbuda Czeglédy Csabát

Hiába folyik büntetőeljárás Czeglédy Csaba ellen, ügyvédi irodájával jelenleg is kapcsolatban áll Újbuda önkormányzata. A XI. kerület Fidesz–KDNP frakciójának vezetője szerint, volt olyan eset, hogy Czeglédynek okiratszerkesztésre volt megbízási szerződése, holott őt egyebek mellett korábban magánokirat-hamisítás miatt ítélték el.
Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor: Folytatni kell a hadiipari fejlesztéseket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban fogadta Armin Pappergert, a német Rheinmetall hadi- és járműipari nagyvállalat vezérigazgatóját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!