2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Liftaknába ejtett milliókról beszél Lackner Csaba

Liftaknába ejtett milliókról beszél egy hangfelvételen a volt MSZP-s Lackner Csaba. A baloldal ahelyett, hogy kizárta volna a pártból, inkább falazott neki. Ezen - a felvétel tanúsága szerint - csodálkozott is a kispesti politikus.

Elbuliztam a pénzt, elszórakoztam a pénzt, elszívtam a pénzt.

Elszívott és liftaknába ejtett pénzekről beszél Lackner Csaba a Magyar Nemzet által nyilvánosságra hozott friss hangfelvételen. A kispesti korrupciós botrány vezéralakja anekdotázás közben egy olyan esetről számolt be, amikor egy liftaknába ejtett több mint 3 és félmillió forintot, amelyet egy ismeretlen ügylet során Kispest korábbi polgármesterétől, Lévay Leventétől kapott.

Ide volt betűrve, és képzeld el, amikor a (...)-től odaértem a lifthez, kicsúszott, és be a liftaknába. Vagyis elkezdett így csúszni az egész, és akkor csúsztak így be a liftaknába.

Lackner azt mesélte, hogy az önkormányzat egyik társasházkezelőjét hívták segítségül, aki éjszaka kinyitotta nekik az aknát. Az önkormányzati képviselő azt is hangsúlyozta, hogy a Lévay Leventétől kapott milliókat egy hónap alatt elköltötte.

Nem csak a pénz, hanem a nők is kézről kézre forogtak kispesten:

Lackner egy olyan történetet is elmesélt, amikor Gajda Péter polgármesterrel közösen nézegettek örömlányokat.

A történet szerint Gajda kinézett magának egy nőt, Lackner pedig saját tapasztalatára hivatkozva lebeszélte róla.

Lackner arról is beszámol, hogy hogyan verte át főbérlőjét a kétezres évek elején. A kispesti önkormányzati képviselő ekkor a Batthyány térhez közel bérelt egy lakást. Három hónapot azonban nem akart kifizetni, holott ekkoriban már saját bevallása szerint is bőven volt pénze. A lakás tulajdonosa azzal akart nyomást gyakorolni az MSZP-s önkormányzati képviselőre, hogy levelet írt kispesti párttársainak.

Lackner állítása szerint Fekete László MSZP-s önkormányzati képviselő felajánlotta, hogy elsimítja az ügyet. A felvételen úgy fogalmaz:

ő sem számított arra, hogy a szocialisták falazni fognak neki.

A HírTV és a Magyar Nemzet által közzétett kispesti hangfelvételek ügyében azon kívül, hogy pártjából kizárták,

Lackner Csabának még nem kellett szembenéznie semmilyen jogi következménnyel.

Annak ellenére sem, hogy a kispesti polgármestertől kezdve az összes helyi párttársát, vállalkozókat, magánszemélyeket súlyos vádakkal illette.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!