2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

Lezárások és tillmak a vidéki városokban

Keményebb szigorításokat vezettek a vidéki települések. A járványveszély miatt a leggyakrabban látogatott kirándulóhelyeket és parkokat lezárták a lakosok elől. Zalaegerszegen rövidítették az idősek piaclátogatási idejét. Révfülöpön pedig fagyizni sem lehet.

  • Lezárások és tillmak a vidéki városokban

A kormányinfón jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy az önkormányzatok húsvét után ismét lehetőséget hogy saját maguk szabályozzák a közterület-használat rendjét.

A napsütés ellenére szinte teljesen kihalt volt szombat délelőtt a balatonfenyvesi strand és környéke. Táblákkal és szalagokkal jelezte, az polgármesteri hivatal a kilátogatóknak, hogy a járvány miatt nem használhatják területet.

 Balatonfenyves mellett a tóparti települések nagy részén hasonló döntések születtek. Legtöbb helyen lezárták az önkormányzati parkolókat, a szabadstrandokat és a játszótereket. Révfülöpön ezen a hétvégén csak átutazni lehet, ott még a fagyizást is betiltották.

A pécsi polgármester a legnépszerűbb szabadidőparkokat és azok parkolóit záratta le. A Malomvölgyi tó és a Kökényi tó területét a kirándulók nem, csak a horgászok látogathatják.

A Zalaegerszegen a piaclátogatáson szigorítottak. A korábbi 3 órás időtartam helyett csupán 10 és 12 óra között vásárolhatnak a 65 év felettiek.

A tapasztalatok szerint így mindenki jobban jár, hiszen nincs tumultus, de feleslegesen sem kell állni az árusoknak a piacon.

 A Tisza-tó fővárosának tartott Tiszafüredet egész hétvégére lezárták az idegenek elől, a kecskeméti polgármester pedig a fiatalok éjszakai csoportosulását szeretné elkerülni. Ezért este 10 és reggel 6 óra között kijárási tilalmat rendelt el a város közterületein.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!