2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Leváltották Szekszárd fideszes polgármesterét

Visszahívta Szekszárd polgármesterét a közgyűlés - a képviselők az ellentéteiket félretéve erről egyhangúlag döntöttek. A grénum összeférhetetlenséget állapított meg, amit a város első embere el is ismert, de mégsem fogadja el.

  • Leváltották Szekszárd fideszes polgármesterét

Polgármester hatásköre azonnali hatállyal megszűnik. Így döntött a közgyűlés - jelentette be a szekszárdi közgyűlés fideszes frakcióvezetője. Bár Ács Rezső szerint betegsége miatt támadták, ami kihat mozgására illetve beszédkészségére, a közgyűlés összeférhetetlenség miatt hívta vissza. Az indoklás rámutat, hogy 6 éve egy cég tanácsadó testületének is elnöke, amiért havi 300 ezer forintot kap.

A város közgyűlésében egyenlő arányban vannak kormánypárti és ellenzéki képviselők, de félretették ellentéteiket és közösen döntöttek az ügyben.

Ács Rezső közleményt adott ki, melyben bár elismeri az összeférhetetlenséget, a döntést nem fogadja el és az ügyet jogi útra tereli.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!