2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Létrejött a Zuschlag-szövetség?

Zuschlag-szövetségnek nevezte a baloldali választási paktumot a KDNP alelnöke.

Rétvári Bence egy budapesti beszélgetés előtt úgy fogalmazott: az MSZP, az Együtt–PM Szövetség és a Demokratikus Koalíció a programjaikat nem hangolták össze, az egyetlen összekötő kapocs közöttük a hét év börtönre ítélt Zuschlag János. A kereszténydemokrata politikus szerint Gyurcsány Ferenc egy pillanatig sem tekintene miniszterelnökként Mesterházy Attilára a baloldal győzelme esetén.

„Amikor Zuschlag János – miután a hét év börtönbüntetéssel értékelt tevékenységét végezte és ifjúsági pályázatokat fiktív módon nyújtott be és ezután büntetőeljárásban ítélték el, nos amikor – ezt a tevékenységét folytatta, akkor Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke volt a gyermek-, ifjúsági és sportminiszter, az ő politikai államtitkára Mesterházy Attila volt, aki most az MSZP elnöke és az Együtt 2014 társelnöke, Szigetvári Viktor pedig titkárságvezetője volt Gyurcsány Ferencnek” – mondta a KDNP alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Transzgender mesék az óvodákban

Transzgender mesék az óvodákban

A woke ideológia már bevette Nyugat-Európát is – vitatták meg külföldi szakértők az MCC budapesti oktatási csúcstalálkozóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!