2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Letartóztatták Joób Mártont

Letartóztatták Joób Márton szegedi önkormányzati képviselőt. A 2018-ban az országgyűlési választásokon MSZP színeiben indult politikust bűnszervezetben elkövetett többszáz milliós áfacsalás vádjával vették őrizetbe. A Botka Lászlót támogató Összefogás Szegedért Egyesület önkormányzati képviselője és társai után már régóta nyomozott NAV.

  • Letartóztatták Joób Mártont

Joób Márton 2014 óta önkormányzati képviselő Szegeden. 2018-ban az MSZP színeiben indult az országgyűlési választásokon.

Miközben Joób Márton a 2018-as kampányban az elesettek megsegítéséről beszélt, az előtte lévő években a Csongrád Megyei Főügyészség szerint társaival több száz millió forint áfát csalt el. Emellett alkalmazottai közül többeket feketén dolgoztatott.

Joób Márton egyik cége a költségek fedezésére, valamint azért, hogy kevesebb áfát kelljen fizetni 3 különálló számlázási láncot alkotó cégcsoporttól fogadott be fiktív számlákat. A volt szocialista politikust és egyik társát már letartóztatták.

A Fidesz szerint miután Joób Mártont letartóztatásba helyezték az egyetlen elfogadható lépésnek azt tartanák, ha lemondana.

 Ha bűnösnek találják Joób Mártont, akár 20 évet is kaphat.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

Kövér László: Az Európai Unió maga tántorog a saját Trianonja felé

A Trianonból kivezető magyar út és Európa saját Trianonját elkerülő útja ugyanazzal a lépéssel kezdődik, ezt a nemzeti identitáshoz való jog emberi jogként való elismerése, valamint az államok általi kölcsönös és érdemi szavatolása jelenti - jelentette ki az Országgyűlés elnöke pénteken Várpalotán, a Trianon Múzeum újranyitási ünnepségén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!