2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Lemondott a Momentum pénzügyi vezetője

  • Lemondott a Momentum pénzügyi vezetője

Megdöbbentő levélben mondott le a Momentum pénzügyi vezetője – számol be a Figyelő. A lap egy belső levelet mutat be, amelyben Győrffy Zoltán, a Momentum Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának volt elnöke bejelentette távozását a pártvezetésnek. Ebben azt írja, hogy meggyőződött arról, hogy a Momentum vezetése nem érett egy teljes pénzügyi átvilágításra, a hibákkal való szembenézésre és azok kijavítására.

Az Állami Számvevőszék az év elején közleményben tudatta, hogy a Momentum érdemben nem tud elszámolni a kampányköltéseikkel. A párt több mint félmilliárdot költött a kampányra, ebből több mint 100 milliót nem tudnak igazolni.

Arról már az Origo számolt be, hogy a szivárogtatások miatt kiújultak a párton belüli politikai csatározások.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!