2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

„Lemészárolta áldozatait, az ilyen személyiségnek nincs helye a társadalomban”

Az elsőfokú ítéletet súlyosítva tényleges életfogytig tartó börtönbüntetést kapott a Pécsi Ítélőtáblán az a 44 éves férfi, aki két éve szerelemféltésből lelőtte volt barátnőjét és annak új barátját. Az indoklás szerint a vádlott lemészárolta áldozatait, az ilyen személyiségnek pedig nincs helye a társalomban.

A vádlottat elhagyta a barátnője, ezt a férfi nem tudta elviselni. Miután meglátta új barátjával Pécsett, hazament, magához vette pisztolyát, és a nő házához ment. Előbb vetélytársát lőtte fejbe, majd a nővel is végzett. Első fokon életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték, melyből legkorábban harminc év múlva szabadulhatott volna. Az utolsó szó jogán több mint fél óráig arról beszélt, hogy a nyomozati, illetve a bírói szakban milyen hibák történtek. Szerinte azért kapott ilyen súlyos büntetést, mert román állampolgár.

A másodfokon eljáró bíróság a legsúlyosabb büntetést szabta ki. Az indoklás szerint B. Sándor gyakorlatilag lemészárolta áldozatait, néhány perc alatt 13 lövést adott le. Öntörvényű személyiség, aki csak magával foglalkozik, úgy véli, soha nem hibázik, rajta kívül viszont mindenki.

A vádlott és védője várhatóan felülvizsgálati kérelemmel fordul a Kúriához. B. Sándor élete hátralévő részét valószínűleg Magyarország legszigorúbban őrzött fegyintézetében, a szegedi Csillag-börtönben fogja eltölteni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb három német szélsőbaloldalit köröznek

Újabb három német szélsőbaloldalit köröznek

Újabb három németországi szélsőbaloldalit köröznek - írja a Magyar Nemzet. Már tíz lehetséges embervadászt azonosított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a februári budapesti brutális támadók közül.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!