2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Leleplező cikkben mutatja be a Bors, hogyan vadászik kiskorú fiúkra Lakatos Márk

Egy fiatalember kereste fel a Bors szerkesztőségét, aki bizonyítékokkal alátámasztva elmondta, hogyan próbálta őt kiskorúként Lakatos Márk befűzni.

  • Leleplező cikkben mutatja be a Bors, hogyan vadászik kiskorú fiúkra Lakatos Márk

A fiatalember nevét, telefonszámát, elérhetőségét is megadta a Bors szerkesztőségében, dokumentált formában. Írásba adta, ha bárki kételkedik állításában, kiáll a nyilvánosság elé és akár egy perben bizonyítja, hogy igazat mond. Bizonyítékokat is vitt magával.

Elmondta, hogy a felháborodás miatt fordul a nyilvánossághoz. Elege van abból a hazugságból és álszentségből, amikor olyan emberek beszélnek a gyermekvédelemről, akiket szerinte „messzire kellene kergetni még a téma közeléből is”.

A saját példáját hozta fel. Részletesen elmesélte, hogyan ismerkedett meg Lakatos Márkkal, a neves influenszerrel, még kiskorú fiúként.

Hogyan kérte el Lakatos a telefonszámát, hogy aztán nyomban beindulhasson a ravaszul kitalált „befűzés”, rábeszélés, „nyomásgyakorlás”.

„16-17 éves koromban a szüleim néha a hétvégén, egyszer-egyszer megengedték, hogy elmenjek késő estig szórakozni. Persze pesti Belváros és a felkapott bulihelyek. 

Aztán az egyik helyen Lakatos, mondjuk így, kinézett magának, »rám nyomult«. Beszélgetni, lépésről lépésre barátkozni kezdett. Csak később jöttem rá, hogy szexuálisan próbál beetetni. 

Nekem ő egy híresség volt, egy celeb, és persze egy 16 éves fiúnak ez még tetszik is. Ráadásul eleinte nem fogtam gyanút.  Aztán néhány célratörő üzenet után már persze kapcsoltam.”

Nyilvánvaló lett, hogy Lakatos Márk kiskorú fiút akar magának. Az sem zavarta, hogy az illető tudtára adta, hogy kizárólag a lányokhoz vonzódik. Lakatos megjátszotta az esélyt, hátha sikerül a gyereket átcsalogatni.

A bemutatott bizonyítékok alapján lépésről lépésre haladt, rutinos trükkökkel próbálkozott, hátha mégis átmegy a „másik térfélre” a gyanútlan kiskorú – írja a Bors

Amikor a fiú rájött, hogy mire is próbálja rábeszélni, mindent elmondott otthon a szüleinek. Akik nagyon felháborodtak, és azt javasolták, hogy a népszerű influenszer minden egyes üzenetét mentse el, rögzítse, legyen rá bizonyíték hogyan is próbálkozik  Lakatos Márk kiskorú fiúk behálózásával. Még azután is, hogy a fiúk egyértelműen kinyilvánítják, hogy kizárólag a lányokhoz vonzódnak.

Lakatos Márk üzeneteiben jól láthatók a beetető módszerek, a rutinos, lassú, lépésről lépésre történő „becsalogató” módszer.  Szívósan próbálkozik az átneveléssel.

A teljes cikket a Borsonline.hu-n olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!