2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szikla - lángok ölelésében

Következik:

Radar 00:05

Belföld

„Le kell őket lőni” - javasolták a fórumon

Kommunistázásra panaszkodik a valódi Összefogás Párt. A szervezet képviselői azt állítják: a választókat megtévesztette az egyesült baloldal az „összefogás” szlogen használatával. A Demokratikus Koalíció színeiben induló Kuncze Gábor műbalhéról beszél.

Transzparensekkel tiltakozott az Összefogás Párt Kuncze Gábor szigetszentmiklósi lakossági fóruma előtt, amiért az egyesült baloldal az „összefogás” szlogennel kampányol szórólapjain. Póka László, az Összefogás Párt helyi jelöltje a Hír TV-nek azt mondta: a baloldal megnehezítette számukra a támogató aláírások gyűjtését. Szepessy Zsolt, a párt miniszterelnök-jelöltje már feljelentést tett az ügyészségen.  „Mindenféleképpen fogunk demonstrálni valamennyi rendezvényükön, ahol tudunk – mint itt is – elhoztuk magunkkal azokat a táblákat, amiken tiltakozunk. Az MSZP-székház elé természetesen jóval többen fogunk elmenni, és szokásunkhoz híven visszük a nemzeti gulyáságyút, ami jelképe lesz a galádságnak és a csalárdságnak” – fogalmazott az Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltje.

Az SZDSZ egykori elnöke, aki a Gyurcsány-párt színeiben térne vissza a politikába, nem lovagolna a szavakon. Kuncze Gábor szerint az összefogás azért lett az egyesült baloldal szlogenje, mert október 23-án ezt a szót skandálta a tömeg a Műegyetem előtt. „Még senki nem mondta egy kovácsnak, aki ottan az üllőn veri a vasat, hogy hagyja abba a tevékenységét, mert engem Kovács Lajosnak hívnak, mit képzel maga. Hát mekkora hülyeség ez már megint?” – tette fel a kérdést az SZDSZ volt elnöke.


A lakossági fórum egyik résztvevője a kormánypárti politikusok likvidálásában látta a politikai megoldást, de elhatárolódtak tőle. „Fejezzük be a témát a rezsicsökkentéssel úgy, hogy le kell őket lőni. Kész” – fogalmazott egy hozzászóló. „Ne, ne ne, ne! Bocs, állj. Először is, senkit nem kell lelőni…” – válaszolt a felvetésre Kuncze. Kuncze Gábor 1990 és 2010 között volt a körzet SZDSZ-es országgyűlési képviselője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!