2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Belföld

Lázár János: A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat

Hódmezővásárhelyen országos viszonylatban is az egyik legmagasabb a részvétel. Nálunk a legnagyobb a küzdelem – írta legfrissebb posztjában Lázár János, a Csongrád-Csanád megyei 4. sz. országgyűlési egyéni választókerület képviselője.

  • Lázár János: A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat

A békénk és biztonságunk pár száz szavazaton múlhat – jelentette ki Lázár János, akinek ellenfele a baloldal miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter.

Lázár a Fidesz támogatására biztatott és azt írta:

Ha még nem volt szavazni, mindenképpen menjen el. Az Ön szavazata döntő lesz!

Ahogy azt megírtuk, a politikus korábban jelezte:

A békére és a biztonságra szavaztam. Magyarországnak komoly és stabil kormányra van szüksége, amely garantálja, hogy kimaradunk a háborúból. Amely azért dolgozik, hogy a válságos időkben is működni tudjon a gazdaság, hogy az emberek biztonsága ne kerüljön veszélybe.

Ezután kifejtette, ma arra is szavazott, hogy legyen jobb vidéken élni. Hogy érvényt tudjon szerezni annak a programnak, amely több fejlesztést biztosít a vidéki településeknek és több lehetőséget a vidéki embereknek.

Borítókép: Lázár János szavaz (Fotó: Facebook)

Illés Péter kollégánk tudósítása:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!