2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Laptopokat kaptak a diákok

A Tanítsunk Magyarországért Program keretében az ország négy városában kaptak laptopokat általános iskolás diákok. A tanulók egyetemista mentorok segítségével lehetőséget kapnak arra, hogy sikeresen fejezzék be tanulmányaikat.

  • Laptopokat kaptak a diákok

A Tanítsunk Magyarországért Program célja egyrészt, hogy a kistelepülésen élő általános iskolásokat támogassa tanulmányaik sikeres elvégzésében, másrészt hogy a kölcsönös tanulást, egymás támogatását, a magyar közösségeket erősítse. Az eszközök az online oktatásban is használhatók.

Az eszközöket Pécs mellett Miskolcon, Debrecenben és Nyíregyházán egyszerre kapták meg a diákok. A helyszíneket élőben kapcsolták.

A tavaly ősszel indult programban jelenleg 58 helyszínen 377 mentor 1639 diákkal foglalkozik.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!