2022. 12. 05. Hétfő Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Jelenetek egy operatőr életéből - Hildebrand

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Láng Zsolt: Nem értem, hogy merték ennyire hülyének nézni a fővárosiakat

Az Informátor megtalálta azokat a buszokat, amelyekkel a Leisztinger Tamáshoz köthető cég megnyerte a buszbérlési tendert.

  • Láng Zsolt: Nem értem, hogy merték ennyire hülyének nézni a fővárosiakat

Oknyomozó műsorunk meg nem erősített információi szerint a vesztes pályázó telephelyén, Székesfehérváron azok a buszok vannak, amelyekkel az első helyezett is nyert.

Az elmúlt időszakban hatalmas botrányt kavart, hogy a mintegy 340 millió forint értékben kiírt tendert egy olyan cég nyerte meg, amelyik több szálon kötődik Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes korábbi élettársához. A fővárosi Fidesz frakcióvezetője válaszokat vár Karácsony Gergely főpolgármestertől.

Az üggyel kapcsolatban további érdekes információkat a 20 óra 30 perckor kezdődő Informátor című műsorunkban hallhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!