2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Láng Zsolt: Ma az történik Budapesten, ami az országban 2002 és 2010 között

Ha nem csak mosolyogni és ígérgetni kell, megáll a baloldal tudománya - jelentette ki a Fidesz–KDNP budapesti frakcióvezetője a Magyar Nemzetnek. Láng Zsolt hangsúlyozta: az elmúlt két és fél évben egyértelműen látszik, hogy az történik Budapesten, ami az országban 2002 és 2010 között. A politikus hozzátette: az elmúlt években az Orbán-kormánynak fontos volt Budapest. Ezt mutatják a fejlesztések is. Megépült például a nemzetközi építészszakma által is elismert Magyar Zene Háza, de megújult az Operaház és a Postapalota is - tette hozzá.

  • Láng Zsolt: Ma az történik Budapesten, ami az országban 2002 és 2010 között

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!