2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Láng Zsolt: A városvezetést nem lehet összekeverni a pártpolitikával

A városvezetést nem szabad összekeverni a pártpolitikával! - ezt a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője mondta. Láng Zsolt hangsúlyozta: nem csak a baloldali kerületeknek kell adni forrásokat, Budapest útjai ugyanis pártsemlegesek.

  • Láng Zsolt: A városvezetést nem lehet összekeverni a pártpolitikával

Kátyúk és foltok tarkítják Csepel egyik forgalmas útját. A felújítás mellett még egy P+R parkoló is épült volna, azonban a főpolgármester úgy döntött: kihúzza ezt a részt a főváros útfelújítási programjából.

Nem csak a csepeli, hanem a 16. és 17. kerületi utak is kikerültek a főváros útfelújítási programjából. Ezzel szemben Újpesten, Újbudán, Angyalföldön és Rákospalotán már tavasszal megkezdődhet a rekonstrukció. Ezekben a kerületekben egy közös van: mindegyiket ellenzéki polgármester vezeti.

A fővárosi Fidesz–KDNP-képviselőcsoport frakcióvezetője szerint miközben Karácsony Gergely folyamatosan a sértett városvezetőt játssza a kormánnyal szemben, aközben egyre nyíltabban különbséget tesz a kerületek között.

Láng Zsolt kiemelte: Karácsony Gergely nem csak az útfelújítási programról, hanem még a 2021-es költségvetésről is egyedül döntött mindenfajta egyeztetés nélkül.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!