2021. április 23.,
péntek, Béla napja

Láng Zsolt: A városvezetést nem lehet összekeverni a pártpolitikával

Hír TV

2021. január 14., csütörtök 19:02

A városvezetést nem szabad összekeverni a pártpolitikával! - ezt a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője mondta. Láng Zsolt hangsúlyozta: nem csak a baloldali kerületeknek kell adni forrásokat, Budapest útjai ugyanis pártsemlegesek.

Kátyúk és foltok tarkítják Csepel egyik forgalmas útját. A felújítás mellett még egy P+R parkoló is épült volna, azonban a főpolgármester úgy döntött: kihúzza ezt a részt a főváros útfelújítási programjából.

Nem csak a csepeli, hanem a 16. és 17. kerületi utak is kikerültek a főváros útfelújítási programjából. Ezzel szemben Újpesten, Újbudán, Angyalföldön és Rákospalotán már tavasszal megkezdődhet a rekonstrukció. Ezekben a kerületekben egy közös van: mindegyiket ellenzéki polgármester vezeti.

A fővárosi Fidesz–KDNP-képviselőcsoport frakcióvezetője szerint miközben Karácsony Gergely folyamatosan a sértett városvezetőt játssza a kormánnyal szemben, aközben egyre nyíltabban különbséget tesz a kerületek között.

Láng Zsolt kiemelte: Karácsony Gergely nem csak az útfelújítási programról, hanem még a 2021-es költségvetésről is egyedül döntött mindenfajta egyeztetés nélkül.

Hír TV