2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Lámpavasazással uszít a kormány ellen a momentumos

Lámpavasazással uszít a kormány ellen a momentumos Szarvas Koppány Bendegúz. Az egyik internetes oldal cikkéhez kommentként azt írta, hogy „Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.” A balliberális józsefvárosi önkormányzati képviselő a kijelentésért nem kért bocsánatot, viszont azóta már törölte a posztot. A Fidesz helyi szervezete lemondásra szólította fel Szarvas Koppány Bendegúzt.

  • Lámpavasazással uszít a kormány ellen a momentumos

„Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért” – így kommentálta a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált kórházkiürítésekről szóló 24.hu-s cikket a Momentum józsefvárosi önkormányzati képviselője. A bejegyzést azóta törölték az oldalról, de a balliberális képviselő nem kért bocsánatot a kijelentéséért. Megkeresésünkre pedig továbbirányított bennünket a párt sajtóosztályához.

Ha a Momentumban a kommunikációért felelősök azt kérik, hogy ne adjak interjút, akkor én nem, fogok adni. Ne adjuk meg nekik az esélyt arra, hogy ezt eldöntsék.

A Momentum sajtóosztálya azt írta: Szarvas Koppány Bendegúz megnyilvánulása semmilyen oldalról nem megengedhető, ezért törölte a posztját és azóta bocsánatot kért a közösségi oldalán.

A Fidesz józsefvárosi szervezete felszólította Szarvas Koppány Bendegúzt, hogy kérjen bocsánatot a józsefvárosi választóktól, valamint a magyar emberektől, és képviselői tisztségéről azonnali hatállyal mondjon le.

Szarvas Koppány Bendegúznak korábban is voltak már botrányos megnyilatkozásai. Nyolc éve, még a Gyurcsány-párt ifjúsági tagozatának vezetőjeként több társával együtt a tandíj bevezetése ellen tiltakozva letolta a nadrágját az egyik budapesti metróállomáson.

Hat éve pedig - szintén DK-s politikusként - vizeletmintákat adott le három társával együtt a józsefvárosi polgármesteri hivatalban, hogy az akkori kábítószer ellenes javaslata ellen tiltakozzon.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!