2020. augusztus 7.,
péntek, Ibolya napja

Lackner menekül a kérdések elől

Hír TV

2019. október 9., szerda 09:35

Elmenekült kérdéseink elől Lackner Csaba. A Hír TV a múlt héten hozta nyilvánosságra azokat a rejtett kamerás felvételeket, amelyeken a kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő egy zacskó fehér port tart a kezében. Lackner először manipulációnak nevezte a felvételt, Gajda Péter kispesti szocialista polgármester pedig azt mondta, nem ismeri fel rajta párttársát.

Mint ismert, olyan kép- és hangfelvételek jutottak a Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába, amelyeken főként a XIX. kerületi polgármester, Gajda Péter bizalmasa mesél a helyi ügyekről, kólának nevezett fehér port lóbálva. A beszélgetéseken felbukkan egy vállalkozó és korábbi, valamint jelenleg is aktív baloldali politikusok.

Saját elmondása szerint Lackner Csaba havi másfél millió forintot visz haza, ami annyi, mintha kiadna 8-10 darab 40-50 négyzetméteres, új építésű ingatlant.

Lackner egy olyan véleményt is hangoztatott, hogy aki a kerületi politikában nem keresi meg az évi százmillió forintot, az hülye. Kránitz Krisztián MSZP-s önkormányzati képviselőnek, a kispesti vagyonkezelő igazgatójának személyes vagyonát 200-250 millió forintra saccolta Lackner a hangfelvételek szerint. 

Hír TV