2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Lackner hétfőn áll a nyilvánosság elé

Lackner Csaba hétfőn, a kispesti önkormányzat testületi ülésén hozza nyilvánosságra korrupciós botrányával kapcsolatos véleményét – erősítette meg híradónknak a képviselő. A még ősszel a Hír TV és a Magyar Nemzet birtokába került videón, illetve hangfelvételeken Lackner korrupcióról, önkormányzati pénzek elosztásáról, és számos Kispestet érintő bűncselekményről beszél. Várhatóan a hétfői testületi ülésen alakul meg az a bizottság, amely a felvételeken elhangzottak valóságtartamát vizsgálja.

  • Lackner hétfőn áll a nyilvánosság elé

„- Természetesen a hétfői testületi ülésen ott leszek, a testületi ülésen lesznek gondolatok, amiket elfogok mondani és onnan majd a hétfői nap tekintetében tudnak majd tájékozódni! jelen pillanatban ennyit tudok önnek mondani. Köszönöm.

- Szeretném megkérni, hogy néhány gondolatot osszon meg velünk.

- Köszönöm szépen. Szerintem hétfőn biztosan fogunk találkozni még egyszer ismétlem önmagamat amit elfogok mondani hétfőn a testületi ülésen azt természetesen a sajtó fel tudja használni.”

- mondta telefonon Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!