2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Belföld

Lackner hétfőn áll a nyilvánosság elé

Lackner Csaba hétfőn, a kispesti önkormányzat testületi ülésén hozza nyilvánosságra korrupciós botrányával kapcsolatos véleményét – erősítette meg híradónknak a képviselő. A még ősszel a Hír TV és a Magyar Nemzet birtokába került videón, illetve hangfelvételeken Lackner korrupcióról, önkormányzati pénzek elosztásáról, és számos Kispestet érintő bűncselekményről beszél. Várhatóan a hétfői testületi ülésen alakul meg az a bizottság, amely a felvételeken elhangzottak valóságtartamát vizsgálja.

„- Természetesen a hétfői testületi ülésen ott leszek, a testületi ülésen lesznek gondolatok, amiket elfogok mondani és onnan majd a hétfői nap tekintetében tudnak majd tájékozódni! jelen pillanatban ennyit tudok önnek mondani. Köszönöm.

- Szeretném megkérni, hogy néhány gondolatot osszon meg velünk.

- Köszönöm szépen. Szerintem hétfőn biztosan fogunk találkozni még egyszer ismétlem önmagamat amit elfogok mondani hétfőn a testületi ülésen azt természetesen a sajtó fel tudja használni.”

- mondta telefonon Lackner Csaba, kispesti önkormányzati képviselő.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!