2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

L. Simon László bocsánatot kért a Hír TV-től

Bocsánatot kért a Hír Televíziótól L. Simon László. A Miniszterelnökség politikai államtitkára Versus című műsorunkban beszélt arról, hogy nem fenyegetésnek szánta az egy héttel ezelőtti nyilatkozatát, és cáfolta, hogy azt mondta volna: akkor lesz nehéz az élet a Hír TV-nél, ha kritikus kérdéseket tesz fel.

A politikust egy hete, egy sajtótájékoztatóján kérdezte a csatorna arról, hogy két átadás után mikor lesz teljesen kész a Várkert Bazár. Ezután kezdte el L. Simon László válasz helyett a Hír TV jövőjét firtatni, majd kamerán kívül azt mondta a csatorna munkatársának, nehéz lesz az élet a Hír TV-nél.

L. Simon László a Hír Televízió Versus című műsorában később azt mondta, hogy készséggel megköveti a Hír TV munkatársait, mert korábbi kijelentése nem volt helyes. Az államtitkár azt viszont cáfolta, hogy úgy értette volna korábbi nyilatkozatát, hogy akkor lesz nehéz az élet a Hír Televíziónál, ha kritikusabb kérdéseket fog kapni.

„Valóban, mindabban az összefüggésrendszerben, amit mi átbeszéltünk és amire valószínűleg ez a műsor is kevés lenne, ez a része a mondatnak, hogy »nehéz lesz az élet a Hír TV-nél«, tűnhetett fenyegetésnek, nem szántam annak, de minthogy a kollégák, az önök kollégái érezhették így, ezért én ezért megkövetem őket” – fogalmazott L. Simon László a Versusban.

Az L. Simon Lászlóval készült teljes interjút ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Édesanyja halálát hazudta a csaló

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!