2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Belföld

L. Simon László bocsánatot kért a Hír TV-től

Bocsánatot kért a Hír Televíziótól L. Simon László. A Miniszterelnökség politikai államtitkára Versus című műsorunkban beszélt arról, hogy nem fenyegetésnek szánta az egy héttel ezelőtti nyilatkozatát, és cáfolta, hogy azt mondta volna: akkor lesz nehéz az élet a Hír TV-nél, ha kritikus kérdéseket tesz fel.

A politikust egy hete, egy sajtótájékoztatóján kérdezte a csatorna arról, hogy két átadás után mikor lesz teljesen kész a Várkert Bazár. Ezután kezdte el L. Simon László válasz helyett a Hír TV jövőjét firtatni, majd kamerán kívül azt mondta a csatorna munkatársának, nehéz lesz az élet a Hír TV-nél.

L. Simon László a Hír Televízió Versus című műsorában később azt mondta, hogy készséggel megköveti a Hír TV munkatársait, mert korábbi kijelentése nem volt helyes. Az államtitkár azt viszont cáfolta, hogy úgy értette volna korábbi nyilatkozatát, hogy akkor lesz nehéz az élet a Hír Televíziónál, ha kritikusabb kérdéseket fog kapni.

„Valóban, mindabban az összefüggésrendszerben, amit mi átbeszéltünk és amire valószínűleg ez a műsor is kevés lenne, ez a része a mondatnak, hogy »nehéz lesz az élet a Hír TV-nél«, tűnhetett fenyegetésnek, nem szántam annak, de minthogy a kollégák, az önök kollégái érezhették így, ezért én ezért megkövetem őket” – fogalmazott L. Simon László a Versusban.

Az L. Simon Lászlóval készült teljes interjút ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Technológia Történeti Élménypark

Radar - Technológia Történeti Élménypark

A retró él és virul, egy időgépben érezheti magát az, aki Fülére látogat Bacsis, azaz Orsovai Sándor kiállítására. A Fejér vármegyei településen már hagyománynak mondható a Retró Számítógép Kiállítás, amelyet idén már nyolcadik alkalommal, nyolcszáz négyzetméteren, 2 napon keresztül várta az érdeklődőket.
Radar - Jótékonysági Nőegylet

Radar - Jótékonysági Nőegylet

Első alkalommal rendezett jótékonysági futást és családi napot a Pécsi Jótékony Nőegylet. A szervezet az utóbbi években igyekszik a fiatalok felé nyitni. Több olyan akciójuk van, mely ezt célozza. Törekvésüknek köszönhetően taglétszámuk csaknem a duplájára nőtt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!