2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Kúria: Szél Bernadett nem sértett jó hírnevet

  • Kúria: Szél Bernadett nem sértett jó hírnevet

Nem sértette meg a MET jó hírnevét Szél Bernadett LMP-s képviselő korábbi nyilatkozataival – így döntött szerdán a Kúria. Az ellenzéki politikust még 2015-ban perelte be a földgázkereskedő cég, miután Szél a céghez köthető gyanús ügyletekről beszélt, és azok kivizsgálását kérte. Az LMP korábbi társelnöke azóta sem kapott érdemi választ a MET-tel kapcsolatos kérdéseire.

„A nagy kérdés az az, és erre még mindig nem kaptunk választ a magyar kormánytól, hogy az állami cég miért engedte át az olcsó gáz értékesítésének jogát egy másik cégnek, egy profitorientált cégnek ahelyett, hogy ez a költségvetésbe kerülve, az ebből bejött profit, a magyar állampolgárok számára jelentett volna több pénzt, illetve könnyebbséget” – mondta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!