2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Kúria: lehet népszavazást tartani a római védmű nyomvonaláról

  • Kúria: lehet népszavazást tartani a római védmű nyomvonaláról

Lehet népszavazást tartani arról, hogy ne közvetlenül a Duna folyó partján, hanem beljebb, a Nánási út-Királyok útja nyomvonalon valósuljon meg a római-parti árvízvédelem – döntött a Kúria. A Főpolgármesteri Hivatal közleményben úgy fogalmazott: mivel az Aranyhegyi-árok védműve épülhet, de attól függetlenül is, Budapest főpolgármestere és városvezetése a Kúria döntését határozott megkönnyebbüléssel fogadta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!